word Art Online Black Swordsman: Ace (域 域 黑衣 剑士 : 王牌) is a brand new mobile MMORPG based on the highly popular Sword Art Online anime/light novel from Japan. It is officially licensed by A1-Pictures while Bandai Namco will be the publisher of the game which already has another SAO mobile game title under their belt, SAO: Integral Factor

SAOBS: Ace is described as a true MMORPG which is wholly based on the SAO virtual MMO. It will follow the plot of the anime, particularly the Aincrad Arc, where players are trapped inside the game where if you die inside SAO, you also die for real, and the only way to exit the game and survive is to defeat the infamous 100 floors of the sky fortress, Aincrad. The game will feature an open-world setting where players can fully explore different areas, complete missions, clear and climb the 100 floors, and find a way to escape.

Source Info :
Enduins.com :
Source Video :

Platform : MOBILE

Aplikasi Live Streaming yang biasa saya Gunakan (FREE) for PC,Android & IOS :
===================================
Support the stream:
===================================
For copyright matters please contact Me at : r0ixydragony@gmail.com
———————————————————————-
For Paid Promotion : r0ixydragony@gmail.com
———————————————————————
Also Visit Others Mobile Game Playlist / Playlist Game Mobile Lainnya :

Tencent Games :
—————————————————————-
Netease Games :
—————————————————————-
NEXON & Square ENIX Games :
—————————————————————-
OFFLINE Mobile Games :
=====================================
My PC Spec :
processor : Core i3 8100
Ram : 16 GB
SSD : 120 Galax SSD
VGA : nvidia GTX 1060 6GB
—————————————————-

Terimakasih sudah meluangkan waktu untuk menonton video ini.
Selalu support channel ini biar makin berkembang kedepannya
jangan Lupa untuk Subscribe , Like n Comment , dan jngan lupa jg untuk Share video ini ke teman” kalian jg ^^

I hope You Guys Enjoy the video.. Please support this channel by Subscribe n share this video ^^

Nguồn: https://dota-2.vn/

Xem thêm bài viết: https://dota-2.vn/category/giai-tri

45 thoughts on “Bocoran Gameplay Sword Art Online Terbaru !!! SAO Black Swordsman ACE (Mobile) Open World MMORPG

  1. Kan di nervegearnya ada batere tambahan, dissconect juga gak bikin mati, mereka waktu pindah ke RS kan banyak yang dissconect.. Elah

  2. Ini cerita nya kan di china sao if gk boleh masuk, boleh nya di taiwan, jadi mereka buat yg mirip sao if begitu, Game sao black swordsman ace

  3. 1:50 itu bukan dual sword maybe. Tapi itu pedang dan sarung pedang nya. Kenapa dikit class nya ? Karena yg SAO pertama emang cuman 3 class doang.. no magic no acher. Jadi sesuai judul Sword art online. Haya pedang/mele…

  4. Kirito(SAO):aku adalah black swordman, pendekar terkuat, siapa yang berani melawanku?
    Guts(Berserk):jangan membuatku tertawa nak…..

  5. kalo mati lampu ada batre cadangannya mas, 10 menit kalo nggak salah, kalo helm nya di lepas baru auto mokad.

  6. Toram hanya sementara gantiin SAO, SAO RILIS UNTUK HP KENTANG, TORAM OUT PSTI, ( pendapat saya gaes) jangan bawa emosi v:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *